Nutikad kingiideed

Kui sa soovid kinkida midagi eriliselt vajalikku, aga ei tea kust alustada, siis sul pole vaja kaugemalt otsida. Oleme välja toonud 5 nutikat kingiideed, mis sobivad nii endale, sõpradele, perele kui ka kõige kallimale inimesele Sinu elus. Allpool räägime lähemalt nutikelladest, kõrvaklappidest, kaitseümbristest, autotarvikutest ja kaitseklaasidest. 

 



Nutikellad ja aktiivsusmonitorid. 
Nutikellade kasutamine on viimastel aastatel kasvanud just sellepärast, et igapäeva aktiivsuse tähtsusest on sotsiaalmeedias palju rohkem juttu olnud. On tõestatud, et meist igaüks peaks päevas kõndima 10 000 sammu. Kas Sina käid päevas nii palju maha? Millega Sina seda mõõdad?
Just sellega ja veel paljude teiste mõõdikutega aitab sind aktiivsena hoida nutikell või aktiivsusmonitor. 
Meie e-poest leiab endale sobiva igaüks: hinnad €15,92 - €60,72.
Leia sobiv siit.



Kõrvaklapid. 

Muusika on meie kõigi elu üks osa iga päev: kas siis ainult poodides käies taustamuusikana, filme vaadates või kuulates oma lemmikbände vabal ajal. Lisaks sellele, et kõndides või rattaga sõites on mõnus kuulata raadiot või meeleolu tõstvat muusikat, võimaldavad kõrvaklapid kuulata telefonist lemmiksaateid, mängida mänge ja palju muud ka pereliikmeid häirimata.
Hinnad alates €3,92. 
Kõik kõrvaklapid leiad siit.



Kaitseümbrised.

Telefon on meie elus kõige tähtsam nutiseade ja kanname seda igal pool kaasas. Seal on meie mälestused, meie sõbrad ja plaanid. Just selle tõttu, et kanname oma telefoni igal pool kaasas on oht, et see võib kukkuda kas siis käest või taskust maha ja heal juhul kahjustada korpust, aga halvimal juhul tekitada ekraani mõrad. Ekraani kaitsest räägime järnevalt, kuid kvaliteetne kaitseümbris on kaitseklaasiga tähtsuselt samaväärne. Olenevalt maha kukkumise nurgast võib ekraan katki minna ka kaitseklaasi olemasolul, kuna tegemist on kokkupuutel tekkinud jõuga ning kui kukkumist midagi ei pehmenda, siis ei kaitse telefoni tihtipeale ka ainult kaitseklaas. Kaitseümbris aitab ära hoida telefoni purunemise kukkumisel, kuid veelgi olulisemalt hoiab ära libeda korpuse tõttu telefoni käest libisemise. 
Lisaks kaitsvale omadusele võimaldavad erinevad ümbrised ka telefoni isikustada, värve ja mustreid vahetada kasvõi igapäevaselt olenevalt Sinu tujust või riietusest.
Leia endale sobiv meie suurest valikust siit.


Kaitseklaasid.

Nagu eelnevalt sai mainitud, me kanname telefone endaga kaasas igal pool ja selle tõttu on oht neid ka tihedamini kahjustada. Üldiselt kanname telefone kaasas taskus, kuhu paneme ka võtmeid, juukseklambreid, sente ja palju muud. Ilma kaitseklaasita tekivad ekraanile väga kergesti kriimud, mis omakorda mitte ainult ei häiri telefoni kasutades silma, vaid nõrgendavad ekraani ennast ja kukkumisel võivad ekraani tekkida kergemini mõrad.
Meie valikust leiad 6 erinevat kaitseklaasi: antibroken, UV-valgusega, Full screen, Nano Optik, peegel ja tavaline kaitseklaas.
Loe lähemalt siit.

Telli sobiv kaitseklaas meie e-poest siit või lase kaitseklaas paigaldada meie esindustes ainult 1.10€ eest.
Kaitseklaaside hinnad alates €4,14.


Autotarvikud.

Kuhu Sina autos telefoni paned? Kas oled olemasoleva hoidikuga rahul või tasakaalustad telefoni käigukangi taha?
Meie valikus on kvaliteetsed telefoni- ja tahvlihoidikud nii ventavadesse, esiklaasile kui ka armatuurile kinnitamise võimalusega. 
Hinnad alates €7,12.
Leia sobiv siit.

Sildid: